About us

Our purpose

Image

Leverage our AI-development expertise to maximize your business potential

Questions or Suggestions? Reach Out!

Your feedback and inquiries are invaluable to us. If there's anything you'd like to discuss, ask, or share, please don't hesitate. Contact us today, and let's start the conversation. We're always eager to connect and assist.
Brian Søgaard
Brian SøgaardCEO, Co-founderbrian@bottellme.com
Brian Søgaard har arbejdet med it siden 1995. Han udviklede sin første AI-baserede applikation for Bang & Olufsen i 2001. Siden da har han både taget en teknisk uddannelse indenfor systemudvikling og en følgende uddannelse i it-strategi og -ledelse hos IT-Universitetet i København. I 2014 var han medstifter af Ugilic, en konsulentvirksomhed der rådgiver indenfor bl.a. organisationsudvikling samt it- og forretningsudvikling. I marts 2023 co-foundede han desuden BotTellMe – en virksomhed, der tilbyder rådgivning i AI og udvikling af specialdesignede AI-løsninger. Med sin solide tekniske baggrund og en yderligere bestyrelsesuddannelse fra 2022, rådgiver han i dag både teams, ledere og bestyrelser i hvordan de kan anvende kunstig intelligens som en strategisk fordel, og hvordan man helt lavpraktisk kommer i gang.
Søren Weiss
Søren WeissCOO, Co-foundersoren@bottellme.com
Søren Weiss har bygget it-løsninger siden slutningen af 1990'erne og er en fremtrædende skikkelse i den danske IT-verden, kendt for sin ekspertise indenfor agile arbejdsmetoder. Søren har en baggrund velrenommerede internationale konsulenthuse. Siden 2013 har Søren drevet sin egen konsulentvirksomhed, og i 2020 medstiftede han konsulentfirmaet tryZone. Søren er specialiseret i agil team- og organisationsudvikling og har udviklet koncepter, der i dag anvendes som best practice. Søren haft ansvaret for at lede virksomheder og offentlige myndigheder gennem komplekse forandringer. Søren er medstifter af BotTellMe, hvor han fokuserer på integrere AI i forretningsstrategier. Sørens karriere illustrerer en kontinuerlig stræben efter innovation inden for både agil ledelse, organisationsudvikling og anvendelse af AI i erhvervslivet.
Stefano Vincenti
Stefano VincentiCTO, Co-founderstefano@bottellme.com
Stefano Vincenti er partner i tryZone, det Agile Hus, og ekstern lektor ved IT-Universitetet i København. I mange år har Stefano kombineret den nyeste teknologiske viden med praktisk erfaring og hjulpet med at udvikle nye produkter og gennemføre digitale transformationer hos store virksomheder som Novo Nordisk, Mærsk, Pandora, Nexigroup, Ikea og Saxobank. Hans engagement i Copenhagen Fintech Lab og arbejde med kunstig intelligens med OpenAI modeller siden 2017, har givet ham et boost ift. lære GenAI modeller. Stefano har indsigt i, hvordan generativ AI og LLM'ere kan understøtte din forretning. Stefano er medstifter af BotTellMe, sammen med Brian og Søren. Han er en inspirerende leder, som elsker at lære ny teknologi, motiverer til innovation og praktisk anvendelse af kunstig intelligens i en virksomhedskontekst.
Image

ELEVATE YOUR BUSINESS WITH
AI-POWERED SOLUTIONS

Pages

Contact us

Fuglegårdsvej 20A
2820 Gentofte
Denmark

+45 21 80 81 79

info@bottellme.com

Subscribe to our newsletter

Please fill the required field.